Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto wracać na globala ?

Ilidian.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewne pytanie.

Warto wracać do globala ? Ile jest osób online ? Jak wygląda sytuacja , dużo osób teraz zaczyna ? 

Oraz 2 pytanie z innej beczki xD 

Załóżmy że bociłem miesiąc temu na kamermodzie to mogę dostać bana teraz ? Czy nadal jest tak że zgłoszenia po 2 tygodniach są nie ważne ? 

Przepraszam za głupie pytania ale nie grałem ponad rok na globalu i jestem niedoinformowany :D 

ilidian2p_wnreqaq.png

Opublikowano

Witam mam pewne pytanie.

Warto wracać do globala ? Ile jest osób online ? Jak wygląda sytuacja , dużo osób teraz zaczyna ? 

Trzymaj screeny z m1 z godziny ~22:00

521731442087969922706.png

738571442088094922706.png

950561442088206922706.png

553331442088258922706.png

Srij9JT.png

Opublikowano

Jeżeli pragniesz zacząć grę na dobrym, starym globalnym serwerze - to wstrzymaj się do grudniowej aktualizacji. Wróci więcej osób i znajdziesz kogoś do wspólnej gry, a 7-8 skill na pewno zachęci do dalszej gry.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

To zależy kiedy zostaniesz zgłoszony lub kiedy zostanie rozpatrzone zgłoszenie na Ciebie. Na pl-u nie ma czegoś takiego jak przedawnienie dowodu itp.

Opublikowano

Ja postanowiłem wrócić bo jest fajny klimacik ale chętnie zagralbym sobie tak z kimś od pocz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...